Uncategorized

Sleehak schoenen trends

Sleehak schoenen zijn saai en stijlloos, je moet wel behoorlijk ver in de tijd terug gaan om dat te kunnen horen.
Anno 2020 zijn traditionele, neutraal gekleurde sleehak schoenen geliefd, maar het wordt pas echt spannend wanneer de wedges worden gecombineerd met kleurpatronen en styling elementen.
Denk bv aan sleehak pumps in roze met flower patroon, multicolour met colorblock patroon, of donkere sleehak boots met kristallen studs.
Juist bij dit soort damesschoenen is de keuze ruim en een tip: Maak je niet altijd te veel zorgen of het perfect bij je outfit past, gebruik de schoenen ook eens om een statement te maken en laat ze contrasteren met je outfit.

Hoe hoger hoe beter
Het zal niet makkelijk zijn om sleehakken te vinden met een hakhoogte onder de 6 cm, bij de fashion trends neigen wedges naar hoog.
Het laat je benen er slanker uitzien en geeft je net dat beetje extra lengte zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.
Het zijn dus niet alleen modieuze schoenen, ze zijn ook nog eens functioneel, die combinatie is het kenmerk van sleehakken!

Sleehakken met straps
Je ziet steeds vaker het gebruik van bandjes of straps in het modebeeld en datzelfde geldt zeker voor dit type schoenen.
Nu zal de trend het gebruik van meerdere straps zijn, in plaats van 1 band passen veel ontwerpers tot wel 6 bandjes toe op het ontwerp.
Straps kunnen ook de hoogte ingaan om de enkels en kuiten te versieren. Sommige kunnen zelfs worden beschouwd als een mini-versie van de gladiatorlaars.
De straps maken absoluut een mode statement voor een deel van het lichaam waar ze de aandacht op vestigen.

Hier vind je onze collectie schoenen met sleehakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X