Styling

Kleurrijke schoenen, get colourfull this season

Kleurrijke schoenen, get colourfull this season.
Het dragen van felle kleuren en prints, het heeft wel wat en bij sommige mensen is het een kwestie van persoonlijke stijl.
En dat geldt ook voor meerkleurige dames schoenen.
Ik heb geregeld het genoegen gehad om de prachtig vormgegeven en gekleurde pumps en dames sandalen te kunnen aanschouwen en ook bij celebrities zien we de trend toenemen.
Dus rijst vanzelf de vraag: hoe stijl je deze opvallende schoenen in je outfit?
Wat trekt de mensen aan om ze te dragen?
Veel mensen houden van kleuren en patronen en voelen zich er prettig bij om die te dragen.
Sommige garderobes die ik heb gezien, bestonden dan ook enkel en alleen uit kleurrijke kledingstukken.

Wat is jouw talent voor het combineren van fleurige dames schoentjes? Ga je van top tot teen in multi-colour of juist niet?
Ik zelf hou van experimenteren met combinaties. Vooral in het begin was het moeilijk om van tevoren een beeld van het resultaat te vormen. Maar al doende leer je en tevens wordt je er handiger in.
Ik hou er soms van om prints te laten contrasteren, botsen – ik begon net mijn favoriete stukken te dragen, ongeacht of het nu volgens de stijl etiquette was of niet en ik vond het leuk.

En zijn de meerkleurige schoentjes moeilijk te combineren in een outfit?
Helemaal niet! Een kleurrijke schoen is naast mooi tevens een praktische accessoire. Als je het juiste paar vindt, werkt een kleurrijke schoen altijd dus zelfs als je een slechte outfitdag hebt en de dingen kloppen niet, kun je altijd fleurige pumps of sandaaltjes aantrekken
om toch leuk voor de dag te komen. Tevens is de kans groter dat er een kleur bij zit die goed combineert in je outfit. Bij fashionunderground hebben we een leuke selectie kleurrijke damesschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X