Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Het juridische gedeelte …
Wij zijn FASHIONUNDERGROUND.NL onderdeel van Fashionsupplier, een in Nederland gevestigd bedrijf, statutair gevestigd te Eindhoven. Het kantoor/logistiek/magazijn gedeelte is gevestigd in arnhem.
Wanneer je bij ons winkelt (of toegang verkrijgt tot onze diensten, apps en websites (onze ‘websites’), zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn voor ons beiden van belang, want hierin wordt uiteengezet wat we van elkaar verwachten, en ze verstrekken ook nuttige informatie. Verder kun je ook meer informatie verkrijgen via onze hulppagina’s (die ook deel uitmaken van deze voorwaarden). Als je nog iets anders nodig hebt, kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. – We zijn altijd blij om iets van je te horen!
Wij houden deze voorwaarden en hulppagina’s up-to-date en wijzigen ze van tijd tot tijd, dus denk eraan om ze weer opnieuw door te nemen voordat je gaat shoppen, want het zijn altijd de meest recente voorwaarden die van toepassing zijn.

Over jou
Om bij ons te winkelen, moet je:
• een door ons geaccepteerde credit- of betaalkaart/betaalrekening hebben (zie onderaan de pagina voor informatie over de huidige betalingsproviders); en
• geautoriseerd zijn om die te gebruiken

Een bestelling plaatsen
Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een email waarin de ontvangst van je bestelling bevestigd wordt.
We accepteren je bestelling alleen als de betaling goedgekeurd is en we het bedrag van je betaalrekening hebben afgeschreven. (En dan wordt het contract afgesloten op basis van deze voorwaarden).
Het kan zijn dat je je bestelling kort nadat de deze is geplaatst kunt annuleren.
Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Maar maak je geen zorgen: als er een probleem is met een bestelling, zullen we contact met je opnemen.
in zeldzame gevallen kan het nodig zijn dat we een bestelling moeten weigeren.

Prijzen en productbeschrijvingen
Als er een fout is gemaakt die betrekking heeft op een artikel dat jij hebt besteld, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en je de mogelijkheid geven om je bestelling opnieuw te bevestigen, of te annuleren.
Als we niet met je in contact kunnen komen, zullen we de bestelling als geannuleerd beschouwen. Als je annuleert en al betaald hebt, zullen we je volledig terugbetalen.
Btw is in de prijzen inbegrepen (indien van toepassing)
Afhankelijk van het bedrag van je bestelling of de bezorgingsoptie of het adres die/dat je kiest, kunnen er ook bezorgingskosten in rekening gebracht worden. Dergelijke extra kosten zullen duidelijk weergegeven worden tijdens het afrekeningsproces en inbegrepen worden in het ‘totaalbedrag’.

Bezorging
Voordat je je bestelling afrondt, krijg je verschillende bezorgingsopties te zien waaruit je kunt kiezen.
Bij Fashionunderground werken we hard om alles op tijd te leveren, maar soms kunnen er zich vertragingen voordoen, bijvoorbeeld door vertraging bij PostNL, logistieke problemen of slechte weersomstandigheden.
Bekijk onze bezorgingspagina voor meer informatie of neem contact op met de klantenservice als je problemen of vragen hebt.

Juridische zaken
Wij behouden ons het recht voor om onze diensten en/of alle willekeurige delen van de website (inclusief onze algemene voorwaarden) te allen tijde te wijzingen, verwijderen of aan te passen.
Deze voorwaarden en alle transacties en interacties tussen ons en jou zijn onderworpen aan de nederlandse wet en de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.

X